Skip to content Skip to footer

menta events

Què inclou
aquest pack:

Et recomanem que llegiu amb atenció tot el contingut d’aquest pack per assegurar-vos de comprendre plenament els serveis que oferim. No dubteu a contactar amb nosaltres  si necessiteu més informació sobre els nostres serveis. 

Amb el nostre servei, us oferim una organització integral del casament per assegurar-nos que tots els detalls siguin coberts amb cura i precisió. Aquesta opció inclou la supervisió i coordinació de cada fase del procés de planificació i execució del vostre esdeveniment, des dels preparatius inicials fins al dia del casament.

Els serveis que oferim inclouen la gestió completa de tots els aspectes relacionats amb el vostre casament. A continuació, es detallen els nostres serveis:

 1. Ubicació de Cerimònia i Banquet:

  • Recerca i selecció d’ubicacions adequades per a la cerimònia i el banquet.
 2. Càtering:

  • Selecció i coordinació amb empreses de càtering de confiança.
 3. Mestre de Cerimònies:

  • Contractació d’un mestre de cerimònies professional.
 4. Fotografia i Vídeo:

  • Coordinació amb fotògrafs i videògrafs especialitzats en casaments.
 5. DJ i Músics:

  • Selecció i contractació de DJs o músics adaptats als vostres gustos.
 6. Lloguer de Mobiliari i Chill Out:

  • Gestió del lloguer de mobiliari i espais chill out.
 7. So i Il·luminació:

  • Coordinació amb experts en so i il·luminació per a un ambient perfecte.
 8. Generador:

  • Lloguer de generador si és necessari per a la ubicació escollida.
 9. Decoració:

  • Selecció i coordinació de decoradors professionals.
 10. Floristeria:

  • Contacte amb floristes especialitzats per a la decoració floral.
 11. Animació:

  • Organització d’activitats d’animació com fotomatons, caricatures, tatuatges, espectacles de màgia, ballarins, etc.
 12. Cuidadors/Animadors de Nens:

  • Coordinació amb serveis de monitoratge infantil.
 13. Cartelleria:

  • Disseny i impressió de tota la cartelleria necessària.
 14. Web/Invitacions/Save the Date:

  • Creació de llocs web nupcials, invitacions i save the date personalitzats.
 15. Detalls Record Convidats:

  • Selecció i disseny de detalls personalitzats per als convidats.
 16. Detalls Durant el Casament:

  • Selecció i muntatges de córners de detalls de benvinguda, barrets, ventalls, etc.
 17. Perruqueria/Maquillatge Núvia i Convidats/des:

  • Organització de serveis de perruqueria i maquillatge.
 18. Lloguer d’Autobusos/Taxis :

  • Coordinació amb empreses de lloguer d’autobusos / taxis per a trasllats.
 19. Allotjament Convidats:

  • Recerca d’allotjaments per als convidats.

Realitzem fins a 5 visites a diverses possibles ubicacions per al vostre casament, amb l’objectiu d’acompanyar-vos a explorar i avaluar diferents opcions.

2 visites tècniques al lloc definitiu per coordinar que fer a cada espai i com repartim els diferents moments del casament dins la ubicació escollida
Així mateix, inclou 1 visita per seleccionar el mobiliari que millor s’ajusti al vostre estil i preferències i 1 visita per escollir la decoració, garantint que cada detall reflecteixi el vostre gust i creï l’ambient desitjat per a la celebració del casament.
Amb aquest conjunt de visites, aspirem a proporcionar-vos una experiència completa de planificació, assegurant-nos que cada decisió presa estigui alineada amb el vostre casament i us sentiu acompanyats en el procés.

Els quilòmetres estan inclosos en la zona de servei que cobreix les províncies de Barcelona i Girona, així com fins a 100 km des de Manresa. Si la ubicació està fora d’aquests límits es facturarà el quilometratge de més realitzat.

El dia del casament comptareu amb 3 Wedding Planners que garantiran que tot estigui sota control.

Incloure entrevistes i contacte constant sense limitacions amb els nuvis és una prioritat destacada en els nostres serveis. Aquesta pràctica reforça la nostra dedicació a entendre a fons les vostres preferències i assegurar-nos que cada detall del casament reflecteixi la vostra visió única.

La coordinació dels timmings tant del dia del casament com de l’organització prèvia és una part integral dels nostres serveis. Aquesta tasca assegura que cada moment de l’esdeveniment estigui perfectament sincronitzat i que tots els preparatius es realitzin amb eficàcia.

weddingplanner_packblau_mentaevents_organitzaciointegral (1)
menta events

Ens necessites!

Una gestió integral de casament és essencial per assegurar-vos que cada detall del vostre dia especial sigui atès amb cura i professionalitat. Amb els nostres productes, oferim aquest servei complet perquè pugueu gaudir del vostre casament sense cap preocupació.

La gestió integral de casament significa que ens encarreguem de tot, des dels petits detalls fins als moments més importants. Coordinem cada aspecte, des de la planificació inicial fins a l'execució del dia del casament, assegurant-nos que cada element s'ajusti a les vostres expectatives i preferències.

Amb el nostre servei, podeu confiar en nosaltres per gestionar tot el procés, des de la logística fins a la coordinació dels proveïdors i la gestió dels imprevistos que puguin sorgir. Això us permetrà relaxar-vos i viure plenament cada moment del vostre casament.

menta events

Què no inclou aquest pack:

Volem garantir-vos una comprensió detallada dels serveis que no estan inclosos en el nostre paquet. Us instem a llegir amb atenció el següent apartat per assegurar-vos que teniu tota la informació necessària abans de prendre una decisió.

És important destacar que el nostre pack no inclou la recerca i gestió dels següents proveïdors:
 1. Vestits de Nuvis/es: La selecció i compra del vestit de nuvi o núvia és una decisió molt personal. Us recomanem explorar boutiques especialitzades per trobar el vestit perfecte que compleixi amb les vostres preferències.
 2. Aliances: La compra d’aliances és una experiència significativa. Us suggerim visitar joieries per a trobar les aliances que representin simbòlicament el vostre compromís.
 3. Viatge de Noces: La planificació del viatge de noces és una aventura especial. Recomanem buscar agències de viatges especialitzades per ajudar-vos a organitzar una escapada inoblidable.
 4. Classes de Ball: Si esteu considerant classes de ball per al vostre primer ball de noces, és aconsellable buscar professionals de ball o acadèmies especialitzades que us puguin oferir una experiència única.
* Tot i no estar inclòs, us podem fer les recomanacions pertinents per a cada apartat.

Volem ser transparents sobre els serveis que no estan inclosos en el nostre pack, per tal que tingueu una comprensió completa de les nostres ofertes. Els serveis següents, relacionats amb els tràmits legals del casament, no estan inclosos:  Tràmits legals amb Ajuntament, Església, Notaria, Jutjat de Pau…

El menú destinat al personal de suport o staff no està inclòs en el nostre paquet.

Entenem que cada casament és diferent i pot sorgir una casuística que requereixi una atenció addicional. Per assegurar-nos que el vostre dia sigui perfecte, oferim la flexibilitat d’afegir un Wedding Planner extra si és necessari, amb un cost extra per persona de 200€.

menta events

Altres
preguntes:

A continuació, trobaràs detalls addicionals sobre els serveis inclosos i els que no estan contemplats dins del nostre paquet. Estem aquí per respondre qualsevol pregunta que pugueu tenir i assegurar-nos que estigueu completament informats abans de prendre una decisió.

Volem destacar que el preu del nostre servei no es redueix per la gestió dels proveïdors, ja que la tasca implica la recerca de diferents serveis necessaris per al vostre casament. El preu està calculat considerant la dedicació i el temps invertit a assegurar-nos que tot estigui alineat amb les vostres expectatives.

No, volem assegurar-vos que la vostra experiència amb nosaltres sigui totalment personalitzada. En lloc de simplement calcular el preu, us passarem diverses propostes dels proveïdors que considerem que millor es poden adaptar a les vostres necessitats i preferències tant en termes de preu com de servei.

A Menta Events, el control de les decisions per al vostre casament és vostre. Sempre donem la darrera paraula a les parelles, oferint-vos la llibertat de triar i personalitzar segons les vostres preferències.

Volem mantenir la màxima excel·lència en cada casament que gestionem, i després de donar-li moltes voltes, hem pres la decisió de deixar d’oferir el servei de permetre que les parelles contractin o seleccionin els seus propis proveïdors. Aquest canvi té com a objectiu garantir una execució perfecta i evitar sorpreses d’última hora el dia del casament.

Per viure el casament amb total tranquil·litat, sense l’estrès d’ocupar-se de tota l’organització, gaudint de cada pas, sense córrer a última hora i delegant totes les tasques més feixugues a un/a professional que estarà acostumat/da a gestionar aquest tipus de funcions.

Per a aquelles parelles que prefereixen una celebració més íntima amb menys de 50 convidats, oferim un 10% de descompte al nostre paquet de serveis.

Open chat
Hola, sóc la Laura,
Envia'm un Whats i et contesto de seguida 😊