Skip to content Skip to footer

Menta Events

Esdeveniments
per empresa

Ja sigui una reunió corporativa, un llançament de producte o qualsevol altra ocasió empresarial, estem aquí per proporcionar-vos un servei personalitzat que compleixi les vostres expectatives.

Amb nosaltres, podeu estar segurs que la vostra empresa experimentarà esdeveniments empresarials excepcionals que deixaran una empremta duradora.

Team Building

Team Building

Construir equips dins una empresa aporta valors a les tasques diàries, és per aquest motiu, que fer activitats amb els companys de feina pot ajudar a millorar les relacions i enfortir els vincles.

Ens passem moltes hores amb els companys de feina, compartim nervis i emocions, però tot això es gestiona millor si de tant en tant, es pot compaginar la feina amb activitats lúdiques o d’oci que trenquin la monotonia diària.

Un bon moment, és en una reunió llarga, el desgast de tantes hores concentrat pot fer perdre l’atenció i que la reunió deixi de ser productiva. Intercalar una activitat d’oci pot ajudar a marxar de la reunió amb bona sensació. També és pot fer una activitat a posterior, en funció de l’hora de la finalització de la reunió.

Explica’ns quin tipus d’empresa ets, nombre de persones, disponibilitat,… i et fem una proposta a mida!

Reunions

Reunions

No tens lloc a la vostra empresa per fer reunions, no disposeu d’una sala gran i preparada per fer les vostres trobades?

Et busquem el lloc que s’adapti a les vostres necessitats: taules, projectors,… i servei de càtering, coffee break, ….

Poder fer les reunions fora de la pròpia empresa també ajuda a desconnectar del lloc habitual de treball.

Open chat
Hola, sóc la Laura,
Envia'm un Whats i et contesto de seguida 😊