Skip to content Skip to footer

wedding planner

Organitza amb Menta Events

El fet d’haver d’organitzar un dia tant especial crea una sensació de responsabilitat i de necessitat que tot surti perfecte. Des de Menta Events creiem que per poder viure plenament aquest dia cal poder-lo gaudir sense nervis i preocupacions, excepte els propis nervis de l’emoció d’un dia tant important!

El teu Casament
es únic

El teu Casament
es únic

Per tant, disposar d’un/a Wedding Planner allibera als nuvis/núvies d’aquest estrès innecessari i li delega la responsabilitat de l’organització.

Tot i que la preocupació de que tot surti perfecte forma part de les tasques del/la Wedding Planner, els casaments s’han d’organitzar amb el vist i plau dels nuvis, ells són qui tenen l’ultima paraula, és el SEU CASAMENT.

La nostra tasca principal és captar la idea i l’essència dels nuvis i donar-li diferents solucions, adaptant-nos al pressupost pactat.

Menta Events

I ens necessita!

Gaudeix del
teu dia

Gaudeix del
teu dia

També és molt important tenir un tíming clar des de l’inici així no cal córrer a l’últim moment, i tenim temps de maniobra si alguna cosa s’ha de canviar.
Cada casament és especial i únic, per tant cal personalitzar-lo i adaptar-lo a cada parella.

Ens agrada que els nuvis puguin gaudir del seu dia sense preocupar-se dels detalls ni problemes d’última hora que puguin sorgir, és un dia que s’ha de viure plenament, ja que la preparació és llarga però el dia passa volant!!!

Volem que visqueu un dia inoblidable i que us sentiu acompanyats en tot el procés de preparació, que gaudiu de poder escollir cada detall sense esforç.

Open chat
Hola, sóc la Laura,
Envia'm un Whats i et contesto de seguida 😊