Skip to content Skip to footer

Hola! Sóc la Laura,
CEO de Menta Events
i em flipa organitzar
qualsevol esdeveniment
que us proposeu!

Laura Gabarró

CEO Menta Events

0
Projectes
0
Clients
0
Experiència

Una mica sobre mi:

Una mica sobre mi:

Els meus orígens són empordanesos, estic casada i sóc mami perruna, m’encanta passejar davant el mar i passar estona amb els meus. Des de fa uns anys estic entre Manresa i Palafrugell, i organitzo esdeveniments per tot Catalunya (o a on em digueu!)

Sóc diplomada en Ciències Empresarials i tinc un grau en Assessorament Financer, que em va portar a treballar 13 anys en un banc, fins que la Event Planner que porto a dins no va poder evitar sortir.

Des de sempre m’havia agradat organitzar ESDEVENIMENTS, cuidar els detalls i conèixer gent molona, així que quan vaig adonar-me que el banc no era per mi, em vaig formar en el que m’agradava, vaig estudiar un Màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments, i no he deixat de fer diferents formacions: Wedding Designer, training amb “La Puta Suegra”, … perquè per a mi és bàsic oferir un servei de qualitat amb uns bons coneixements.

I per últim:

I per últim:

Un lema: mai dir que no! No m’agrada dir o que em diguin que no, sempre s’ha de provar, el món és dels valents 😉


Una mania: tenir-ho tot controlat!


Una virtut: tinc molt “aguante” 😉


Un defecte: sóc molt exigent.


Que em fa somriure: veure el meu gos fer qualsevol entremaliadura.


Que no m’agrada: les injustícies en general.


Que em fa feliç: veure feliços als meus.


Que m’apassiona: organitzar-vos tot el que us passi pel cap!!!!

Open chat
Hola, sóc la Laura,
Envia'm un Whats i et contesto de seguida 😊