Wedding Planner

Perquè contractar un/a Wedding Planner?
Quan una parella decideix casar-se, comença un projecte ple d’il·lusió i felicitat. Segurament per moltes parelles és el primer projecte en comú i formarà part de la seva memòria per sempre més.

com treballem

El fet d’haver d’organitzar un dia tant especial crea una sensació de responsabilitat i de necessitat que tot surti perfecte.
Des de Menta Events creiem que per poder viure plenament aquest dia cal poder-lo gaudir sense nervis i preocupacions, excepte els propis nervis de l’emoció d’un dia tant important!

Organitza amb menta events

Per tant, disposar d’un/a Wedding Planner allibera als nuvis/es d’aquest estrès innecessari i li delega la responsabilitat de l’organització. Tot i que la preocupació de que tot surti perfecte forma part de les tasques del/la Wedding Planner, els casaments s’han d’organitzar amb el vistiplau dels nuvis, ells són qui tenen l’ultima paraula, és el SEU CASAMENT.

EL teu casament es únic

La nostra tasca principal és captar la idea i l’essència dels nuvis i donar-li diferents solucions, adaptant-nos al pressupost pactat. També és molt important tenir un tíming clar des de l’inici així no cal córrer a l’últim moment, i tenim temps de maniobra si alguna cosa s’ha de canviar.
Cada casament és especial i únic, per tant cal personalitzar-los i adaptar-los a cada parella.

Gaudeix del teu dia

Ens agrada que els nuvis puguin gaudir del seu dia sense preocupar-se dels detalls ni problemes d’última hora que puguin sorgir, és un dia que s’ha de viure plenament, ja que la preparació és llarga però el dia passa volant!!!
Volem que visqueu un dia inoblidable i que us sentiu acompanyats en tot el procés de preparació, que gaudiu de poder escollir cada detall sense esforç.

Contacta amb nosaltres