Corporatius

Esdeveniments per empreses
Organitzem tot tipus d’esdeveniments. Ens agrada cuidar tots els detalls i fer viure experiències úniques i inoblidables.
Ens situem a la Catalunya Central i a la província de Girona.

Team Building

Construir equips dins una empresa aporta valors a les tasques diàries, és per aquest motiu, que fer activitats amb els companys de feina pot ajudar a millorar les relacions i enfortir els vincles.

Ens passem moltes hores amb els companys de feina, compartim nervis i emocions, però tot això es gestiona millor si de tant en tant, es pot compaginar la feina amb activitats lúdiques o d’oci que trenquin la monotonia diària.

Un bon moment, és en una reunió llarga, el desgast de tantes hores concentrat pot fer perdre l’atenció i que la reunió deixi de ser productiva. Intercalar una activitat d’oci pot ajudar a marxar de la reunió amb bona sensació. També és pot fer una activitat a posterior, en funció de l’hora de la finalització de la reunió.

Explica’ns quin tipus d’empresa ets, nombre de persones, disponibilitat,... i et fem una proposta a mida!

Reunions

No tens lloc a la vostra empresa per fer reunions, no disposeu d’una sala gran i preparada per fer les vostres trobades?

Et busquem el lloc que s’adapti a les vostres necessitats: taules, projectors,... i servei de càtering, coffee break, ....

Poder fer les reunions fora de la pròpia empresa també ajuda a desconnectar del lloc habitual de treball.

Inauguracions

Acabes de crear una empresa?. Vols poder mostrar als clients, familiars i amics el teu nou projecte?

Menta Events t’ajuda a organitzar la inauguració perquè sigui una carta de presentació fidel al teu model de negoci.

Les inauguracions són importants per causar bona sensació i començar a captar clients. És un dia per mostrar el teu negoci i compartir la il·lusió amb més gent.

Des d’inauguracions familiars fins a obertes al públic en general, ens ocupem de gestionar-te la decoració, anuncis, aperitiu, obsequis, ...